Unlogged (влез)
  Всички публикации (13) rss

Майската ми музикална селекция. Замаяно светло.

2010-05-21 13:38:01
От: Иван, 1 коментара

Пилотното парче е нещо много забравено / никога неизвестно / винаги хубаво някакси, а именно - Гаро и Хана - "Земята в небето". Другите са просто.. разни замаяни неща.

Моята музикална селекция този месец, за сефте.

2010-02-03 08:55:07
От: Иван, 0 коментара

Моята музикална селекция този месец, като за начало само седем парчета. Някои нови, други не съвсем, единственото което ги свързва е, че в послените дни ги слушам интензивно.

Малко подобрения в качването на албуми

2009-12-28 16:45:17
От: Иван, 0 коментара

.. и по-специално във въвеждането на местата. Вече го няма онзи капризен списък, с който кажи-речи всички имаха проблеми. Заменен е с обикновено текстово поле, в което се записват имената на местата, разделени със запетая, примерно: "Пловдив, Асеновград, Белащица". Нововъведените места автоматично се листват в полето за избор на място в началото. Има и автоматично довършване на имената, т.е. ако в полето наберете "бе", отдолу ще се изпишат имената които имат тези букви, примерно "Белащица, Белене.." и т.н.

При това положение е важен правописа, призовавам към внимателно писане. Преди да напишете име на някое място, проверете как е написано преди това във вече качените албуми, а най-добре, използвайте автоматичното довършване.

При забелязани бъгове - обаждайте и ще оправям.

Ваш Г.Л.А. :>

Смъкване на цели албуми

2009-08-05 11:16:31
От: Иван, 5 коментара

Като влезете в даден албум, има една дискетка до заглавието горе. Като я натиснете, ви се сваля целия албум пакетиран в един файл. Разархивирате си го някъде из компа и тъй. (Важи само за потребители с акаунти.)

P.S. И Cooliris-a вече си работи

Как да си сложим чорап на главата в интернет с Tor

2009-06-17 08:32:43
От: Иван, 1 коментара

Сигурно сте подочули нещо за т.н. "анализ на трафичните данни", или още известен като "подслушване" на интернет от правителства, агенции, и всякакви учреждения. Излишно е да се споменава, че това е една порочна (и неоправдаваща целите си) практика, която дори и в момента да не се прилага, то в бъдеще ще е почти сигурна част от действителността. И тъй като явно е много важно хората в интернет да се чувстват престъпници, те трябва да си имат и съответните инструменти за да запазят анонимността си. Един такъв инструмент е Tor.

Прочети още..

Cooliris на Нашите снимки? Ми да..

2009-06-06 10:48:16
От: Иван, 4 коментара

Както Ицо спомена в миналия пост, Cooliris е един сладурски plug-in за браузер (засега за Firefox, IE и Safari), с помощта на който снимките се гледат много блажно. Не ми трябваше много увещаване за да вкарам в експлоатация необходимата инфраструктура, за да може това чудо да работи и на нашия сайт. Ако нямате Cooliris, сложете си го оттук.

Cooliris на Нашите снимки

2009-06-03 21:38:44
От: Ицо, 2 коментара

Cooliris е добавка (plug-in) за Firefox, която позволява разглеждането на снимки и видеа във впечатляващ 3D изглед. Доста от известниет сайтове като google images, youtube, flikr и други вече го подържат и след като го подкарах у нас, реших да пробвам как ще изглежда на Нашите снимки.

Програма за Upload на Нашите Снимки - PHUNKI v1.1beta

2009-03-20 20:59:22
От: Ицо, 5 коментара

Страница и упътване за програмата за автоматизирано качване на снимки на сайта. Чети и ползувай народе, да не те използувам аз!


Creative Commons License
Всички материали на този сайт са собственост на авторите им и са лицензирани под Криейтив Комънс договор.
photo.drundrun.org v20111205